top of page

Massör
Mikael
Toivainen

Din kropps bästa hjälpare är din massör

Letar du efter effektiv och vårdande massage i Vasa? MT-Hieronta erbjuder högkvalitativa massagetjänster som hjälper dig att uppnå ditt bästa välmående. Professionell massör Mikael Toivainen är här för att betjäna dig, vare sig det handlar om att lindra stress, minska muskelsmärta eller bara för att koppla av.

Mikael Toivainen

Utbildad massör

Mikael Toivainen, utbildad massör, har arbetat som massör i Vasa sedan 1999.

Mikael utbildade sig vid Arlainstitutet i Esbo och tog examen som massör i juni 1999. Som massör specialiserar han sig på att erbjuda högkvalitativ vård och lindring av muskelbesvär.

Vad gör Mikael speciell som massör? Han har synnedsättning och lider av ärftlig retinitis pigmentosa, vilket sannolikt kommer leda till blindhet.

Hieroja Mikael Toivainen Vaasa

Försämringen av synen fick honom att fundera på omskolning, och han beslutade sig sedan för att utbilda sig till massör. Massagetillägget är Mikaelens passion och möjlighet att hjälpa andra, och han har beslutat att fortsätta utföra det med passion och professionalism även om synförmågan försämras.

År efter år har Mikael också ökat sin kompetens genom olika kurser, inklusive triggerpunktmassage, nervbanemassage, idrottsmassage och fasciamassage (bindvävsmassage). Dessutom har Mikael utbildat sig inom området osteopatisk mobiliserande massage. Dessa vidareutbildningar återspeglas och känns i de behandlingar som Mikael erbjuder.

Tjänster

Musklerna hittar sin frid -
Välj MT-Hieronta!

Klassisk massage

Idrottsmassage

Faskiamassage

Avslappnings-massage

Nervbanemassage

Triggerpunkts-massage

Osteopatisk mobiliserande massage

Fysioterapibe-handlingar

Stretching

Rådgivning

korsholmanpuistikko 23 Vaasa hieronta
bottom of page